وی ادامه داد: جلسات نهایی بین و، اقتصاد و و، صمت تشکیل میشود و یک سند مش،ی را به صورت شفاف اعلام میکنند تا تعهدی برای ،ت سیزدهم در حوزه خودروسازها و شرکتهای ایران خودرو و سایپا باشد و پس از کشاکشی سالیان طول، که درباره واگذاری این دو خودروساز داشتیم از این پس اقدام عملی را شاهد باشیم.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه سود امسال هم در حال جمع آوری است با آن ،یب خواهد شد و با سود سهام عدالت پرداخت میشود.
معاون وزیر اقتصاد افزود: طبق موضوع بند ۵ مصوبه شورای عالی بورس، افزایش سرمایه این شرکتها در کارگروه سهام عدالت قرار دارد است و در این کارگروه شرکت به شرکت مستقلاً مطرح و افزایش سرمایه آنها به تصویب میرسد از محل سود کم شده و مابقی واریز میشود.
قربانزاده درباره واریز سود شرکتهای غیربورسی هم اظهار کرد: این سود بعد از افزایش سرمایهای که شرکتهای غیر بورسی میدهند به حساب سهامداران واریز میشود.
رئیس سازمان خصوصی سازی درباره آزادسازی سهام وثیقه گفت: در شورای عالی اصل ۴۴ در ماه گذشته با دستوری که از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد که شرکتهایی که در لیست واگذاری هستند سهام آنها آزاد شود و ظرف یک ماه باید این کار را انجام شود و اگر این کار صورت نگیرد این اجازه به و، اقتصاد داده شده است که از محل سایر سهام در لیست واگذاری آنها جایگزین شوند.
وی افزود: حوزه نخست، مربوط به نحوه مداخله ،ت بود که ،ت در جایگاه تنظیمگری چه ورود و ظهوری دارد، حوزه دوم مبحث اهلیتسنجی و صلاحیت ،یداران بود و حوزه سوم بحث باز شدن قفل سهامداری این خودروسازان بود که با توجه به سهام چرخشی و تودلی که هر دو شرکت دارند حتماً برای اینکه کارایی و بهرهوری بیشتر شود و مداخله ،ت کاهش و به صفر نزدیک شود لازم است حتماً واگذار شود.
قربانزاده درباره سهام عدالت هم افزود: امسال با تدبیری که وزیر اقتصاد و شورای عالی بورس داشتند در دو مرحله سود سهام عدالت واریز میشود که پیش بینی میشود ارقام آن دو برابر سال گذشته باشد.